AUTOSCHADE

VAKKUNDIG HERSTEL

Bij het demonteren, herstellen van autoschade en/of vervangen van beschadigde onderdelen werken we altijd volgens de specificaties van de autofabrikant. WISH Lichtenvoorde B.V. beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats, gebruikt louter originele fabrieksonderdelen en houdt zich aan alle strenge milieueisen. Daardoor behoudt u de fabrieksgarantie op de carrosserie.

Netjes afmonteren is ons visitekaartje. Uw auto verlaat onze werkplaats als nieuw. Niemand merkt dat u ooit autoschade heeft gehad. 

Service

WISH Lichtenvoorde B.V. doet er alles aan om de last van uw auto schade zo veel mogelijk te beperken. Eventueel halen we de schadeauto op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af. Onze openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 07.30 t/m 16.30 uur en vrijdag van 7.30 t/m 15.15 uur geopend.

Snelle afwikkeling

Zelfs de administratieve rompslomp rondom een aanrijding neemt WISH Lichtenvoorde B.V. u graag uit handen. We werken nauw samen met tal van verzekeraars. Daardoor profiteert u van razendsnelle service en doeltreffende autoschade-afwikkeling. Dankzij de automatische verwerking van de schadetaxatie, schadeanalyse en herstelvoorbereiding komt u bovendien nooit voor verrassingen te staan. Tevens zijn wij een gecertificeerd BOVAG schadehersteller, wat zorgt voor een nog snellere afhandeling. U hoeft enkel een ingevuld autoschade formulier aan te leveren.

Bedrijfsauto spuiten

Een onderdeel van WISH Lichtenvoorde B.V. is onze goed uitgeruste spuiterij waar wij uw volledige auto kunnen spuiten. Ook spuiten wij losse onderdelen zoals autovelgen, bumpers, spoilers, autodeuren, spiegelkappen of uw motorkap. En mocht het nodig zijn kunnen wij na het spuitwerk ook uw reclame en belettering verzorgen.