TRUCKSCHADE

De monteurs van WISH Lichtenvoorde beheersen de laatste technieken op het gebied van truckschade herstel. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat uw wagenpark er weer als nieuw uitziet.

Een stilstaande wagen kost een onderneming handenvol geld. Daarom stellen wij alles in het werk om de schade voor een onderneming zo veel mogelijk te beperken. Hoe? Door razendsnel truckschade herstel en, indien nodig, een vlotte afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Zodat de zaken weer binnen een mum van tijd op rolletjes lopen.

SPUITERIJ

Onze moderne spuitafdeling is uitgerust met één grote spuitcabine en diverse spuitwanden zodat wij alle denkbare spuitwerkzaamheden aan uw bedrijfswagenpark kunnen uitvoeren.

Voor nagenoeg alle vormen van voorbewerking van ondergrond, spuitwerk en belettering bieden wij een passende oplossing.

Wij werken met het merk Cromax, een wereldwijd lakmerk van Axalta. Door deze nauwe samenwerking, en het gebruik van slimme tools en diepgaande kennis zijn wij altijd in staat om voor de perfecte kleur te kiezen. U kunt indien gewenst een eigen kleur opgeven. Heeft uw wagen schade?  Door onze kleuren scanner kunnen wij exact scannen welke kleur er op uw wagen zit en zorgen dat deze 100% matcht. Ook spuiten wij industriewerk. Denk hierbij aan metalen onderdelen, kunststof onderdelen, maar heeft u er weleens over nagedacht om uw keuken te laten (over) spuiten? Niets is bij ons te gek.